Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 27-Μαρ-2007 20:30

    Αράπογλου: Θα ενδυναμωθούν οι συνέργειες ΕΤΕ-Εθνικής Ασφαλιστικής

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Πάνω από το 8% των συνολικών χορηγήσεων της Εθνικής Τράπεζας σε στεγαστικά δάνεια αναμένεται να πραγματοποιήσει η Εθνική Ασφαλιστική μέσα στο 2007, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

    Σημειώνεται πως η εταιρεία επεκτείνεται στον χώρο των τραπεζοασφαλειών, υλοποιώντας την πολιτική του ομίλου για την εκμετάλλευση στο μέγιστο δυνατό βαθμό των συνεργειών μεταξύ των εταιρειών του.

    Αυτό δήλωσε, ο πρόεδρος του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, Τάκης Αράπογλου, στο πλαίσιο του 24ου συνέδριο πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής. Ο ίδιος τόνισε ότι οι συνέργειες μεταξύ της Εθνικής Τράπεζας και της Εθνικής Ασφαλιστικής θα ενδυναμωθούν περαιτέρω για το αμοιβαίο συμφέρον των δύο εταιρειών και των μετόχων τους.

    Αναφερόμενος στην επίτευξη των στόχων στις Πωλήσεις Ζωής που έφτασαν τα 29 εκατ. ευρώ το 2006, ο κ. Αράπογλου τόνισε πως ο στόχος του 2007 είναι τα 36 εκατ. ευρώ και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα επιτευχθεί.

    Οσον αφορά στον Κλάδο Αυτοκινήτων, ο κ. Αράπογλου ανέφερε ότι η Εθνική Ασφαλιστική αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο αυτοκίνητο, ενώ εκτίμησε ότι το 2007 η εταιρεία θα είναι η πρώτη ασφαλιστική Ζωής στην Ελλάδα.

    Στο εξωτερικό η εταιρεία έχει δυναμική παρουσία στη Ρουμανία, τη Κύπρο και τη Βουλγαρία, ενώ φέτος ξεκινά να δραστηριοποιείται στη Τουρκία. Επόμενες αγορές στόχοι είναι η Σερβία και τα Σκόπια.


    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ