Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 23-Μαρ-2007 09:33

    Euromedica: Εξαγορά διαγνωστικού κέντρου στην Θεσσαλονίκη

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σε συμφωνία για την εξαγορά του 49% του Διαγνωστικού Εργαστηρίου "Αριστοτέλειο Αξονικός Τομογράφος Ι.Α.Ε." στη Θεσσαλονίκη, έναντι 333.000 ευρώ προχώρησε η Euromadica, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

    Η συμμετοχή στο Διαγνωστικό Κέντρο θα επιτευχθεί μέσω της θυγατρικής της Euromedica, "Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο Πύλης Αξιού".

    Το Αριστοτέλειο λειτουργεί εδώ και 17 χρόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και είναι στελεχωμένο με άριστο επιστημονικό προσωπικό ιατρών ακτινολόγων που πραγματοποιούν 6.000 περίπου αξονικές τομογραφίες ετησίως.

    Όπως επισημαίνει η Euromedica στην ανακοίνωσή της, με την προσθήκη του νέου Διαγνωστικού κέντρου στη δύναμή της η εταιρεία ανεβάζει τον αριθμό του πανελληνίου δικτύου της πρωτοβάθμιας υγείας σε 28 κέντρα, ενώ ετοιμάζεται να λειτουργήσει 2 ακόμη νέα κέντρα ένα στη Δυτική και ένα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη εντός του 2007.

    Εξάλλου, στις 21/3/07 υπογράφηκε στη Θεσσαλονίκη το οριστικό συμφωνητικό μεταβίβασης του 90% των μετοχών της εταιρίας Τουριστικές επιχειρήσεις Δυτ. Μακεδονίας, συμφερόντων οικογένειας Γιάννη Μπουτάρη. Η Euromedica σημειώνει ότι μέσω της εξαγοράς η θα επεκτείνει τη δραστηριότητά της στον τομέα του τουρισμού υγείας και τον θεραπευτικό τουρισμό.

    Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, ήδη εκπονούνται οι μελέτες μετεξέλιξης του ξενώνα La Moara που λειτουργεί στο Νυμφαίο σε κέντρο υγιεινής ευεξίας και αποκατάστασης. Η εταιρία σκοπεύει να επεκταθεί και σε άλλες τουριστικές περιοχές της χώρας όπου λειτουργεί ήδη κλινικές (Ρόδο-Κρήτη) αλλά και σε άλλα μέρη που έχουν ανάλογο ενδιαφέρον (Κέρκυρα-Χαλκιδική-Μυτιλήνη κλπ).

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ