Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 08-Μαρ-2007 12:18

    Προοδευτική: Συζητήσεις για πώληση ποσοστού της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σε στάδιο προχωρημένων διαπραγματεύσεων για την πώληση του 1,74% από το συνολικό 7,74% που κατέχει στη γέφυρα Ρίου - Αντιρίου βρίσκεται η Προοδευτική.

    Ειδικότερα, η εταιρεία σε απαντητική της επιστολή προς το ΧΑ με την οποία σχολιάζει σχετικό δημόσιευμα του Τύπου αναφέρει ότι στο πλαίσιο των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, βρίσκεται στο στάδιο προχωρημένων διαπραγματεύσεων για την πώληση ποσοστού 1,74% από το συνολικό 7,74% που διαθέτει.

    Στην επιστολή επισημαίνεται ότι "η συγκεκριμένη αγοραπωλησία εάν τελικά οριστικοποιηθεί θα είναι με δικαίωμα επαναγοράς του συγκεκριμένου ποσοστού από την εταιρεία μας και θα συμβάλει στην ενίσχυση της ρευστότητας της".

    Τέλος, καταλήγει με την επίσημανση ότι αμέσως μόλις η ανωτέρω συμφωνία οριστικοποιηθεί, η Προοδευτική θα προβεί άμεσα σε αναλυτική ενημέρωση προς το επενδυτικό κοινό μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ