Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 05-Μαρ-2007 16:43

    Σφακιανάκης: Προτίθεται να συμμετάσχει σε διαγωνισμό της ΕΘΕΛ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Στον δημόσιο ανοικτό επαναληπτικό διαγωνισμό της ΕΘΕΛ ΑΕ προτίθεται να συμμετάσχει η Σφακιανάκης για την προμήθεια διακοσίων (200) αστικών λεωφορείων φυσικού αερίου.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για τον διαγωνισμό της σχετικής διακήρυξης Νο 1/2007, που διενεργείται στις 26/03/2007, ενώ η εταιρεία προτίθεται να μετέχει και στις τυχόν μεταθέσεις της ημερομηνίας διενέργειας ή και στις επαναλήψεις του εν λόγω διαγωνισμού.

    Υπενθυμίζεται στις ανώνυμες εταιρείες που είναι μέτοχοι της εταιρείας ότι εφ΄όσον δεν έχουν ονομαστικοποιήσει, κατά τα οριζόμενα στο ανωτέρω Π.Δ., τις μετοχές τους μέχρι φυσικού προσώπου δεν μπορούν να ασκήσουν τα απορρέοντα από τις μετοχές αυτές δικαιώματα παράστασης και ψήφου στις Γ.Σ. της εταιρείας καθώς και τα κάθε είδους σχετικά περιουσιακά δικαιώματα.







    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ