Συνεχης ενημερωση
Πτώση κατά 71,05% στα καθαρά κέρδη μετά από φόρους εμφάνισε, σε εταιρικό επίπεδο, η Elinoil, για τη χρήση του 2006, τα οποία κατήλθαν στα 1,1 εκατ. ευρώ από τα 3,8 εκατ. ευρώ του 2005.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε μητρική βάση οι πωλήσεις ανήλθαν στα 535,7 εκατ. ευρώ σε σχέση με τα 445,2 εκατ. ευρώ που σημειώθηκαν το 2005, ενισχυμένες κατά 20,3%.
Παράλληλα, για την ίδια περίοδο αυξήθηκαν και τα μικτά κέρδη τα οποία ανήλθαν σε 39,3 εκατ. ευρώ σε σχέση με τα 37,2 εκατ. ευρώ το 2005, παρουσιάζοντας αύξηση 5,7%. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων διαμορφώθηκαν στα ευρώ 6,8 εκατ. ευρώ έναντι των 8,8 εκατ. ευρώ κατά το 2005.
Σε ενοποιημένη βάση, οι πωλήσεις διαμορφώθηκαν σε 537,4 εκατ. ευρώ έναντι των 448,0 εκατ. ευρώ το 2005, αυξημένες κατά 19,95%, ενώ τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων να μειώνονται στα 6,1 εκατ. ευρώ σε σχέση με τα 8,6 εκατ. ευρώ του 2005. Τα καθαρά κέρδη μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας μειώθηκαν στα 0,5 εκατ. ευρώ σε σχέση με τα 3,7 εκατ. ευρώ που σημειώθηκαν το 2005, εμφανίζοντας μείωση κατά 86,48%.
Στην ίδια γνωστοποίηση αναφέρεται πως η κάμψη κερδοφορίας αποδίδεται εν μέρει στις πρόσθετες λειτουργικές δαπάνες, καθώς και στις αποσβέσεις και τόκους που συνδέονται άμεσα με τις επενδύσεις σε υποδομές που υλοποίησε η εταιρεία κατά την τελευταία διετία, όπως η αγορά εγκαταστάσεων υγρών καυσίμων χωρητικότητας 22.500 τόνων στο Βόλο, και η ναύλωση δύο υπερσύγχρονων δεξαμενόπλοιων, τα οποία ανεφοδιάζουν με καύσιμα την νησιωτική Ελλάδα.
-
00:05 Γιατί το "σχέδιο Βενεζουέλα" του Τραμπ δεν θα λειτουργήσει στο Ιράν
-
00:05 Το ραβδί στο σακίδιο
-
00:05 Οι τράπεζες ανεβάζουν βάρος και ρυθμό
-
00:04 Αποχαιρέτα το Διεθνές Δίκαιο που χάνεις
-
00:04 Πράσινη μετάβαση για τους πολίτες, με τους πολίτες
-
00:04 Μπορεί η Ευρώπη να καλύψει το κενό που αφήνει ο Τραμπ;
-
00:03 Διεθνείς κρίσεις, αποφάσεις και ρίσκο
-
00:02 Ζητάνε διάλογο για τον μονόλογο.. του κράτους
-
00:01 Το Ιράν ξεσηκώνεται
-
11/01 Βόρεια Μακεδονία: Βανδαλισμός στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια-Έντονη αντίδραση της Σόφιας
-
Μ. Καρυστιανού: Δεν θα είναι στο κόμμα ο Φαραντούρης, ποιους άλλους "κόβει" - Ο πιο στενός της συνεργάτης
-
Μπλόκο στα μετρητά και στον χρυσό στην Τουρκία - Νέα μέτρα για τις αποταμιεύσεις
-
Γροιλανδία: Ο Τραμπ ζητά σχέδιο εισβολής, αντιδρά ο στρατός – Σε συναγερμό οι Ευρωπαίοι του ΝΑΤΟ
-
Πιο πλούσια από ποτέ τα γερμανικά νοικοκυριά
-
Οι ΗΠΑ "μπαίνουν" στις κυπριακές στρατιωτικές βάσεις
-
Αλλάζει το επίδομα ανεργίας
-
Ο Τραμπ απειλεί την Κούβα: Δεν θα υπάρξουν άλλα χρήματα ή πετρέλαιο από τη Βενεζουέλα - Κάντε συμφωνία μαζί μας πριν είναι πολύ αργά
-
Μ. Σάλλας: Αγροτική πολιτική χωρίς διατροφική επάρκεια
-
Όλες οι καραμπόλες από το κόμμα Καρυστιανού
-
Λαϊκή εξέγερση στο Ιράν - Ξεπερνούν τους 500 οι νεκροί - Την Τρίτη οι αποφάσεις Τραμπ
-
Λαϊκή εξέγερση στο Ιράν - Ξεπερνούν τους 500 οι νεκροί - Την Τρίτη οι αποφάσεις Τραμπ (49)
-
Γροιλανδία: Ο Τραμπ ζητά σχέδιο εισβολής, αντιδρά ο στρατός – Σε συναγερμό οι Ευρωπαίοι του ΝΑΤΟ (33)
-
Όλες οι καραμπόλες από το κόμμα Καρυστιανού (26)
-
Μ. Καρυστιανού: Δεν θα είναι στο κόμμα ο Φαραντούρης, ποιους άλλους "κόβει" - Ο πιο στενός της συνεργάτης (21)
-
Τι θέλει στη Γροιλανδία ο Τραμπ (17)
-
Μπλόκο στα μετρητά και στον χρυσό στην Τουρκία - Νέα μέτρα για τις αποταμιεύσεις (8)
-
Κ. Μητσοτάκης: Στο νέο άγριο κόσμο που διαμορφώνεται πυξίδα μας η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο (7)
-
Nέα ψηφιακά όπλα κατά της φοροδιαφυγής ενεργοποιεί το 2026 η ΑΑΔΕ (7)
-
Το Ιράν ξεσηκώνεται (6)
-
Συνελήφθησαν 3 οδηγοί μηχανών που έτρεχαν με μεγάλες ταχύτητες και έκαναν σούζες σε δρόμους της Αττικής (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ