14:13 08/09
Mega deal 17 δισ. δολ. μεταξύ SpaceX και EchoStar
Το deal αφορά στην αγορά φάσματος και είναι μεταξύ μεγαλύτερων συμφωνιών φέτος.
Στις 20 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας Coca Cola Τρία Εψιλον, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Δικαιούχοι του μερίσματος θα είναι οι μέτοχοι της Εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2007.
Από την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2007, οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσης 2006. Ημερομηνία έναρξης πληρωμής μερίσματος έχει οριστεί η Δευτέρα 2 Ιουλίου 2007.
Η Coca-Cola Τρία Έψιλον περαιτέρω ενημερώνει, σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χ.Α., ότι θα προβεί σε αποκοπή μερίσματος χρήσης 2006 μετά την 15η Ιουνίου 2007, ημερομηνία κατά την οποία λήγουν συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης (Σ.Μ.Ε.) επί μετοχών της Coca-Cola Τρία Έψιλον και επί δεικτών στους οποίους συμμετέχει η μετοχή της Coca-Cola Τρία Έψιλον.