Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 04-Μαϊ-2015 20:14

  ΟΛΠ: Κάτω από 5% το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου της Lansdowne Partners Limited

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κάτω από 5%, από 6,90% προηγουμένως, υποχώρησε το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου του ΟΛΠ που ελέγχεται έμμεσα από τη Lansdowne Partners Limited (“LPL”) καθώς και αυτό που ελέγχεται από τη Lansdowne Partners (UK) LLP (“LPUK LLP”) στις 9 Απριλίου.

  Αναλυτικότερα, σε ανακοίνωσή του ο ΟΛΠ αναφέρει πως η Lansdowne Partners Limited (“LPL”) ελέγχει την “LPUK LLP” και η “LPUK LLP” ενεργώντας ως διαχειριστής ασκεί τα δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται στις μετοχές της ΟΛΠ Α.Ε. που ανήκουν στα ακόλουθα funds: Lansdowne European Equity Master Fund Limited, Lansdowne Eureka Fund LP, Lansdowne European Long Only Master Fund Limited. Ως αποτέλεσμα συγκεκριμένων συναλλαγών στις 9 Απριλίου 2015, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που ελέγχεται έμμεσα από τη LPL καθώς και αυτό που ελέγχεται από τη LPUK LLP έχει πέσει από 6,90% σε κάτω από 5%.

  Επισημαίνεται ότι η Lansdowne Partners International Limited (“LPIL”) που ελέγχει τις Lansdowne Partners Limited (“LPL”) και Lansdowne Partners (UK) LLP (“LPUK LLP”) συνεχίζει έμμεσα να διατηρεί ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου της ΟΛΠ Α.Ε. άνω του 5% παρά την παραπάνω μεταβολή.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ