07:41 09/09
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει
Η κρητική αλλαντοβιομηχανία διατήρησε σχεδόν αμετάβλητο τον τζίρο της στα 146 εκατ. ευρώ. Η πτωτική αγορά των αλλαντικών και η πίεση του ανταγωνισμού.
Την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει η Τηλέτυπος τα οικονομικά αποτελέσματα για την χρήση του 2014, ενώ το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας αναμένεται να προτείνει τη μη διανομή μερίσματος για την εν λόγω χρήση.
Αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το οικονομικό ημερολόγιο της εταιρείας έχει ως εξής:
- Ανακοίνωση και Δημοσίευση Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων 2014: Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015
- Ημερομηνία Τακτικής Γενικής Συνέλευσης: Τρίτη 26 Μαΐου 2015
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας προτίθεται να προτείνει στην επερχόμενη Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2014.
Σημειώνεται ότι η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες, εφόσον ενημερώσει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.