Συνεχης ενημερωση

    Σάββατο, 25-Απρ-2015 21:00

    "Τέλος εποχής" για τον Ferdinand Piech από την Volkswagen

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου


    Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του εποπτικού συμβουλίου του ομίλου Volkswagen, ανακοίνωσε ξαφνικά σήμερα ο Ferdinand Piech μετά την «σύγκρουση» που είχε με τον CEO του Ομίλου, Martin Winterkorn.

    Μαζί με τον ίδιο την παραίτηση της ανακοίνωσε και η σύζυγός του, Ursula.

    «O Piech αποτελούσε μια κυρίαρχη φυσιογνωμία μέσα στο όμιλο για πάνω από δύο δεκαετίες ενώ ήταν εγγονός του ανθρώπου πίσω από το Beetle της VW», ανέφερε η ανακοίνωση του Ομίλου.

    Όλα ξεκίνησαν νωρίτερα αυτό τον μήνα όταν ο Piech είχε αποσύρει δημοσίως την στήριξή του προς τον CEO της VW. Λίγο αργότερα πάντως η φήμη που τον ήθελε να ζητά την αποπομπή του, διαψεύστηκε.

    Αξίζει να σημειωθεί πως την θέση του Piech θα αναλάβει προσωρινά ο αναπληρωτής Πρόεδρος του Ομίλου, Berthold Huber, μέχρι την εκλογή νέου Προέδρου.
    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ