Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 17-Ιαν-2007 15:49

  Audiovisual: Συμμετοχή στη σύσταση της Digital Age Distribution

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη συμμετοχή της Audiovisual στη σύσταση της νέας εταιρείας Digital Age Distribution αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της εισηγμένης κατά τη σημερινή συνεδρίαση του. 

  Ειδικότερα, η εισηγμένη θα συμμετάσχει στην ίδρυση  της εταιρείας με την επωνυμία Υπηρεσίες Ψηφιακής Εποχής ΑΕ ή και με οποιαδήποτε άλλη επωνυμία, με έδρα το Δήμο Αμαρουσίου, και σκοπό, μεταξύ των άλλων την ανάπτυξη, παροχή και διάθεση υπηρεσιών προηγμένων ηλεκτρονικών πολυμεσικών εφαρμογών (εικόνας, ήχου και δεδομένων) προς τελικούς χρήστες (ιδιώτες, επιχειρήσεις,, νομικά πρόσωπα ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου ως και Δημόσιες Υπηρεσίες) - δια μέσου κάθε μορφής τηλεπικοινωνιακού δικτύου - σε διάφορους τομείς, και με οποιουσδήποτε άλλους σκοπούς.

  Σημειώνεται πως η χρονική διάρκεια φθάνει τα 50 έτη, ενώ το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο διαμορφώνεται σε 200.000 ευρώ, διαιρούμενο σε 100.000 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας δύο ευρώ η κάθε μία.

  Στην ως ανω εταιρεία θα συμμετέχουν: (α) η Audiovisual κατά ποσοστό 40% (β) η Real Consulting and Operation Συστήματα Πληροφορικής ΑΕ κατά ποσοστό 25%, και (γ) η Νέα ΤηλεόρασηΑνώνυμη Εταιρεία κατά ποσοστό 35%.
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ