Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 30-Μαρ-2015 15:21

  Στις... ELITE του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου η ΑΕΚ

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου  Η ΑΕΚ γίνεται η πρώτη ελληνική εταιρεία που εισέρχεται στις... ELITE του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου. Ο λόγος για το καινοτόμο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα ELITE της διαχειρίστριας εταιρείας του χρηματιστηρίου London Stock Exchange που ανοίγει τις «πόρτες» του σε υψηλής ποιότητας, φιλόδοξες επιχειρήσεις.

  Σημειώνεται ότι οι εταιρείες που συμμετέχουν στην πλατφόρμα ELITE έχουν προοπτικές αλλά και τη δυνατότητα, εφόσον βέβαια επιβεβαιωθούν οι προσδοκίες, να ενταχθούν στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. 

  Ειδικότερα, μέσω μιας μοναδικής διαδικτυακής πλατφόρμας, το πρόγραμμα δίνει στις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις εύκολη πρόσβαση σε συμβούλους, επενδύσεις και εξειδίκευση. Σχεδιασμένο να βοηθά τις επιχειρήσεις να σχεδιάζουν και να οικοδομούν το επόμενο στάδιο ανάπτυξης, το ELITE διευκολύνει την πρόσβαση των επιχειρήσεων σε μια ευρεία γκάμα πιθανών χρηματοδοτικών επιλογών ενώ αυξάνει την ορατότητά τους και την ελκυστικότητά τους για τους δυνάμει επενδυτές.

  Το ELITE  δίνει παράλληλα στη δραστήρια συμβουλευτική και επενδυτική του κοινότητα την ευκαιρία να συνεργαστεί με μια ομάδα δυναμικών επιχειρήσεων και επιχειρηματιών, που στο σύνολό τους είναι ανοιχτοί στις συμβουλές, τις ευκαιρίες και τις διασυνδέσεις που προσφέρει το πρόγραμμα.

  Για την ένταξη της ΑΕΚ στο πρόγραμμα, ο Raffaele Jerusalmi, Διευθυνής Κεφαλαιαγοράς της LSEG ανέφερε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την ΑΕΚ στο ELITE και αισθανόμαστε σίγουροι πως τα εργαλεία και οι συμβουλές που παρέχει το πρόγραμμα θα στηρίξει την επιχείρησή της στην προσπάθεια να αναπτυχθεί. Η ΑΕΚ θα γίνει μέρος της ζωηρής κοινότητας του ELITE, όπου οι ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις ευημερούν, ανταλλάσσοντας εμπειρίες μεταξύ τους».

  Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αλέξανδρος Δέδες πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία που παράγει έσοδα. Είμαστε ευτυχείς που συμμετέχουμε στο ELITE και αισθανόμαστε σίγουροι πως θα πετύχουμε τους στόχους μας και τις φιλοδοξίες μας».

  Η κοινότητα του ELITE απαριθμεί ήδη περισσότερες από 200 επιχειρήσεις, 150 συμβούλους και 70 επενδυτές.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων