Moody΄s: Υπό παρακολούθηση για πιθανή υποβάθμιση ο ΟΤΕ
Εκτύπωση
Αποστολή με email
Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
Μικρότερο μέγεθος κειμένου
Η Moody΄s Investors Service ανακοίνωσε ότι τοποθέτησε σήμερα υπό παρακολούθηση για πιθανή υποβάθμιση την πιστοληπτική αξιολόγηση Ba3 του ΟΤΕ.
Η απόφαση αυτή ακολουθεί την κίνηση της Moody΄s να θέσει υπό παρακολούθηση για πιθανή υποβάθμιση την αξιολόγηση Caa1 των ελληνικών ομολόγων, αναφέρει ο οίκος.
Πρόκειται για μία νεοσύστατη εταιρεία ανάπτυξης πρακτόρων Τεχνητής Νοημοσύνης που ιδρύθηκε στην Κίνα και αργότερα μετέφερε την έδρα της στη Σιγκαπούρη.
Ενώ η αμερικανική εταιρεία παλεύει με τους δασμούς, η 2ΧΜ Ελλάς, διανομέας της Crocs στην Ελλάδα, διπλασίασε τα κέρδη της το 2024 με τζίρο 32,74 εκατ. ευρώ.
Άλμα 43% στο ενεργητικό και αύξηση καθαρών κεφαλαίων κατά 23%. Πλήρης έλεγχος από τη βρετανική μητρική, εκτός η οικογένεια Μαρινόπουλου. Οι προοπτικές επέκτασης.
Η πιο κρίσιμη ευθεία της χρονιάς για τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ με έπαθλο το γεμάτο εορταστικό καλάθι. Τι δείχνει η "ψαλίδα" αξίας-όγκου. Το comeback της ιδιωτικής ετικέτας.