Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 08-Ιαν-2015 11:41

  Λιβάνης: Στις 29/1 η έκτακτη Γ.Σ. για το ομολογιακό

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την 29η Ιανουαρίου 2015, ημέρα Πέμπτη, ορίστηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Λιβάνης, για την αύξηση του κεφαλαίου ομολογιακού δανείου αλλά και για την τροποποίηση όρων του.

  Ειδικότερασ, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι μέτοχοι καλούνται για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:

  1. Αύξηση του κεφαλαίου του από 11/6/2009 εκδοθέντος σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3156/2003 από την Εταιρία μας Ομολογιακού Δανείου Γενικής Τραπέζης (πλέον Τραπέζης Πειραιώς) αρχικού ποσού ΕΥΡΩ τριών εκατομμυρίων (€ 3.000.000,00) λόγω κεφαλαιοποίησης τόκων, καθώς και την παροχή εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας για καθορισμό των ειδικότερων όρων της ρύθμισης των οφειλών του Ομολογιακού Δανείου και της συνακόλουθης τροποποίησης των Όρων του Προγράμματος και του Δανείου.

  2. Τροποποίηση όρων Ομολογιακού Δανείου Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδας.

  3. Διάφορες ανακοινώσεις.

  Σημειώνεται πως σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου και του καταστατικού της εταιρείας απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης, η τυχόν α΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση θα συνέλθει την 12 Φεβρουαρίου 2015 ημέρα Πέμπτη, και η τυχόν β΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση θα συνέλθει την 26 Φεβρουαρίου 2015 ημέρα Πέμπτη.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ