22:57 30/10
Apple: Ανεβάζει τον πήχη για το δ' τρίμηνο με οδηγό το iPhone 17 - "Θα είναι το καλύτερο στην ιστορία της εταιρείας"
Τα συνολικά έσοδα από το iPhone αυξήθηκαν κατά 6% σε $49,03 δισ.- Αύξηση κερδών 10-12% αναμένει στο δ' τρίμηνο.
Υπεγράφησαν στις 31/12/2014 οι βασικές δανειακές συμβάσεις για την αναχρηματοδότηση του τραπεζικού δανεισμού της Σελόντα με τις δανείστριες τράπεζες.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, και σύμφωνα με τις αποφάσεις της από 11/9/2014 έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, υπεγράφησαν προγράμματα ομολογιακών δανείων ύψους 100, 8 και 2 εκατομμυρίων ευρώ και προσύμφωνο για τη ρύθμιση των υπολοίπων ποσών.
Η εκταμίευση των παραπάνω δανείων εξαρτάται, μεταξύ των άλλων, από την σύσταση των συμφωνημένων εξασφαλίσεων (που περιλαμβάνουν κυμαινόμενη ασφάλεια στα αποθέματα της εταιρείας, προσημειώσεις σε ακίνητα, κλπ.) και την ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση μέρους των υποχρεώσεων της εταιρείας προς τις τράπεζες, όπως αποφασίστηκε με την παραπάνω έκτακτη γενική συνέλευση, η οποία ολοκλήρωση βρίσκεται σε τελικό στάδιο.