18:51 10/09
Τουρκία και Ιταλία ενώνουν δυνάμεις: Η Saipem ξεκινά την γ' φάση του πρότζεκτ φυσικού αερίου στον Εύξεινο Πόντο
Η Τουρκία επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στο υπεράκτιο κοίτασμα φυσικού αερίου Sakarya.
Σε διευκρινίσεις σχετικά με δηλώσεις στελέχους της ΕΛΤΕΧ Άνεμος στην «The Wall Street Journal», οι οποίες σύμφωνα με την εταιρεία δεν "αναπαρήχθησαν πιστά", προέβη η πρώτη.
Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της η εταιρεία διευκρινίζει τα κάτωθι:
Στο από 21ης Δεκεμβρίου 2014 δημοσίευμα της αλλοδαπής εφημερίδας «The Wall Street Journal» με τίτλο «Το αδιέξοδο της ψηφοφορίας στη Βουλή παγώνει τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα» («Impasse Over Parliamentary Vote Puts Chill on Greek Business»), το στέλεχος της ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ κ. Θ. Σιετής φέρεται να προέβη σε δηλώσεις για το ενδεχόμενο εκλογών και το πιθανό αποτελέσμα αυτών.
Οι δηλώσεις του αυτές δεν αναπαρήχθησαν πιστά από την «The Wall Street Journal», η οποία, κατόπιν σχετικής επισήμανσης, προέβη σε διόρθωση του δημοσιεύματος.