13:13 10/09
Forum SA: Στρατηγική εξαγορά της Omind Creatives
Αναφερόμενος στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, ο κ. Παναγούλιας υπογράμμισε ότι "το τίμημα αντανακλά εύλογα την αξία των brands".
Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 94.896,054 ευρώ, μέσω αύξησης της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά 0,06 ευρώ η οποία καλύπτεται από την κεφαλαιοποίηση της υπεραξίας που προέκυψε από την αναπροσαρμογή των ακινήτων της εταιρείας αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση της Byte Computers που πραγματοποιήθηκε σήμερα με απαρτία 73,19%.
Ειδικότερα, αποφασίσθηκε η αύξηση της ονομαστικής τιμής της μετοχής από 0,30 ευρώ σε 0,306 ευρώ, καθώς και η τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού και η κωδικοποίηση του.
Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, η διοίκηση της εταιρείας σημείωσε πως για το σύνολο του 2006 αναμένεται η διαχείριση των ρυθμών ανάπτυξης που παρουσιάσθηκαν στο εννεάμηνο και αφορούν σε αύξηση τζίρου κατά 7% και κερδών κατά τουλάχιστον 20%.
Θετικές είναι και οι προοπτικές της εταιρείας για το 2007, ενώ σε ότι αφορά την πρόσφατη συμφωνία με τη Google, σημειώθηκε πως έχουν γίνει παρουσιάσεις σε όλα τα υπουργεία, ενώ έχει επιτευχθεί συμφωνία με τη Vodafone και TIM, με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά.
Α. Σχοινά