Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 22-Δεκ-2006 15:17

    Alpha Bank: Από 29/12 οι νέες μετοχές στο ταμπλό μετά την ΑΜΚ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Στις 29.12.2006 ξεκινά η διαπραγμάτευση στο ΧΑ των 336.950 νέων, κοινών ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών της Alpha Bank, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 1.314.105,00 ευρώ, όπως γνωστοποίησε η τράπεζα με σχετική της ανακοίνωση στο ΧΑ.

    Υπενθυμίζεται ότι η ΑΜΚ προέκυψε από την άσκηση δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών από 48 διευθυντικά στελέχη της τράπεζας και των συνδεδεμένων εταιριών, σε τιμή διάθεσης 3,90 ευρώ / μετοχή.

    Από την ίδια ημερομηνία θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.). Η τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης των μετοχών της τράπεζας στο ΧΑ, θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ΄ αριθ. 37 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ