16:00 10/01
Πληροφορική: Τι θα συμβεί μετά το Ταμείο Ανάκαμψης - Η συντήρηση των έργων και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία
"Και μετά το Ταμείο Ανάκαμψης, τι;" Το ερώτημα αυτό επανέρχεται ολοένα και πιο πιεστικά στον κλάδο της Πληροφορικής.
Την ανάκληση της πρόσκλησης της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων, που ανακοινώθηκε στις 4/11/2014, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Τεχνικής Ολυμπιακής καθώς και της Μοχλός, εν όψει της καταχώρησης στο ΓΕΜΗ του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης.
Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις, δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για τις 24/11/2014 συνεδρίαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας.
Σημειώνεται πως τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών θα επανέλθουν με νεώτερη πρόσκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης.