Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 10-Νοε-2014 14:24

    Αλουμύλ: Στις 5/12 έκτακτη Γ.Σ. για ομολογιακό ύψους έως €32 εκατ.

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την 5η Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Παρασκευή, ορίστηκε έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Αλουμύλ, στην οποία θα συζητηθεί η έκδοση κοινού Ομολογιακού Δανείου καθώς και η αναδιάρθρωσης κοινοπρακτικού ομολογιακού δανείου.

    Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα θέματα ημερησίας διατάξεως είναι τα εξής:

    1) Λήψη απόφασης για έκδοση κοινού Ομολογιακού Δανείου μέχρι ποσού κεφαλαίου τριάντα δύο εκατομμυρίων ευρώ (€ 32.000.000) και χορήγηση εξασφαλίσεων.

    2) Έγκριση αναδιάρθρωσης κοινοπρακτικού ομολογιακού δανείου ύψους 120.000.000 ευρώ με διοργανώτρια την Τράπεζα «ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ» με ταυτόχρονη τροποποίηση των όρων του από 9.3.2010 Ομολογιακού Δανείου.

    Σημειώνεται πως σε περίπτωση μη απαρτίας και ματαιώσεως της συνεδριάσεως για τον λόγο αυτόν, η επαναληπτική θα διεξαχθεί την 16η Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Τρίτη.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ