Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 04-Νοε-2014 17:17

    Τεχνική Ολυμπιακή: Έκτακτη Γ.Σ. στις 24/11 για έγκριση της συγχώνευσης με τη Μοχλός

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Έκτακτη γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Τεχνική Ολυμπιακή, στις 24/11/2014, ημέρα Δευτέρα, για την έγκριση της συγχώνευσης με τη Μοχλός, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ως αποτέλεσμα αυτής και την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι μέτοχοι καλούνται για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

    1. Έγκριση: α) του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης (Σ.Σ.Σ) με απορρόφηση, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68-77 του Κ.Ν.2190/1920 και του Ν. 2166/1993, από την εταιρεία «ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.» της εταιρείας «ΜΟΧΛΟΣ A.E.», β) της κατ΄ άρθρο 69 παρ.4 Κ.Ν. 2190/1920 επεξηγηματικής έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και γ) της υπολογισθείσας σχέσης ανταλλαγής ως και του αριθμού των μετοχών που δικαιούνται οι μέτοχοι των συγχωνευόμενων εταιρειών, καθώς και παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης, ως και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης προς τον σκοπό αυτό.
    2. Έγκριση των έως σήμερα διενεργηθεισών πράξεων ή δηλώσεων και ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και των εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτής, για τους σκοπούς της ως άνω συγχώνευσης.
    3. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας, ως αποτέλεσμα της εν λόγω συγχώνευσης δι΄ απορροφήσεως, με έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.
    4. Συμπλήρωση του σκοπού της εταιρείας, λόγω της συγχώνευσης και τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού
    5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
    6. Διάφορες ανακοινώσεις. 

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ