19:36 30/10
Η αμερικανική Equinix θα επενδύσει 4,4 δισ. ευρώ στη Βρετανία για ανάπτυξη data centers
Δίνοντας ώθηση στις φιλοδοξίες του Λονδίνου που θέλει να αναδειχθεί σε αδιαφιλονίκητο παράγοντα στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης.
Εκδικάσθηκε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η αίτηση υπαγωγής της ΔΙΑΣ Ιχθυοκαλλιέργειες στη διαδικασία εξυγίανσης.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά την δικάσιμο της 15/10/2014 εκδικάσθηκε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η αίτηση υπαγωγής της εταιρείας στη διαδικασία εξυγίανσης σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 99 επομ. του Ν.3588/2007 και αναμένεται η έκδοση της σχετικής απόφασης.
Παράλληλα, διατηρήθηκαν τα προληπτικά μέτρα προστασίας υπέρ της εταιρείας μέχρι την έκδοση της απόφασης.
Σημειώνεται ότι κατά την εκδίκαση παραστάθηκαν προς υποστήριξη της αίτησης όλες οι δανείστριες τράπεζες της εταιρείας, η εταιρεία ιχθυοτροφών ΒΙΟΜΑΡ καθώς και οι εργαζόμενοι της εταιρείας.
Περαιτέρω, η συζήτηση της αίτησης πτώχευσης που είχε υποβάλλει η εταιρεία ματαιώθηκε.