00:03 19/12
Όταν αρνείσαι τον διάλογο, χάνεις το δίκιο σου
Η υπομονή της κοινωνίας δεν είναι ανεξάντλητη. Όταν ο διάλογος απορρίπτεται και οι δρόμοι κλείνουν, το δίκιο αρχίζει να χάνεται.
Στις 25 Σεπτεμβρίου, μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χ.Α., θα ανακοινώσει η Jumbo τα αποτελέσματα της οικονομικής χρήσης 2013/2014.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, όσον αφορά την νέα οικονομική χρήση (Ιούλιος 2014 - Ιούνιος 2015), ο όμιλος ξεκίνησε με την λειτουργία ενός νέου ιδιόκτητου καταστήματος στον Ίασμο (9.000 τ.μ.) ενώ εντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση των καταναλωτών στην επανεκκίνηση του πλήρως ανακαινισμένου καταστήματος του Ομίλου, στον Πειραιά.
Ο Όμιλος κατά την παρούσα οικονομική χρήση θα συνεχίσει την επέκτασή του με άνοιγμα 6 νέων καταστημάτων ενώ παράλληλα συνεχίζεται η αναβάθμιση των παλαιών καταστημάτων όπως είχε προαναγγελθεί.
Οι πρώτοι δύο μήνες, Ιούλιος και Αύγουστος, της νέας οικονομικής χρήσης (Ιούλιος 2014- Ιούνιος 2015), ξεκίνησαν δυναμικά με τις πωλήσεις να σημειώνουν αύξηση άνω του 10%.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον προϋπολογισμό για τη νέα οικονομική χρήση 2014-2015, ο στόχος που έχει θέσει η διοίκηση είναι η αύξηση των πωλήσεων μεταξύ 4% και 6% για το σύνολο του χρόνου.