Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 05-Σεπ-2014 10:40

    "Μπλόκο" στην επένδυση της Cosco από το Ελεγκτικό Συνέδριο

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
    Στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την «θεραπεία» των όποιων ζητημάτων ανακύπτουν από την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου προχωρούν οι δύο ενδιαφερόμενοι ΣΕΠ Α.Ε  (θυγατρική της Cosco) και OΛΠ Α.Ε. σύμφωνα με κύκλους από το Ικόνιο.

    Σημειώνεται ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο με χθεσινή του απόφαση έκρινε ότι το σχέδιο του «Φιλικού Διακανονισμού» Cosco - ΟΛΠ είναι μη σύννομο, αποδεχόμενο με αυτή την σκέψη τα επιχειρήματα των εκπροσώπων των εργαζομένων αλλά και τις γνωμοδοτήσεις έγκριτων νομικών.

    Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι πρόκειται για διαδικαστικό κυρίως ζήτημα και επικαλούνται προς επιβεβαίωση της εκτίμησης αυτής ανάλογες περιστάσεις στο πρόσφατο παρελθόν όπου τελικά τα προβλήματα υπερκεράστηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ