16:30 16/12
Τραμπ κατά BBC: Αγωγή-μαμούθ 10 δισ. δολαρίων
Κατατέθηκε χθες η αγωγή του προέδρου των ΗΠΑ εναντίον του βρετανικού δικτύου. Σύσσωμη η βρετανική πλευρά καλεί τον Στάρμερ να υπερασπιστεί το BBC και τον βρετανικό λαό.
Μείωση καθαρών κερδών και αύξηση εσόδων εμφάνισε το πρώτο εξάμηνο του 2014 ο όμιλος της Ιονικής Ξενοδοχειακής.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014, τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων διαμορφώθηκαν σε 3,2 εκατ. ευρώ έναντι 1,8 εκατ. ευρώ πέρυσι, ενώ ο κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε σε 14,7 εκατ. ευρώ, έναντι 12,7 εκατ. ευρώ κατά την αντίστοιχη περίοδο του 2013.
Τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε 127 χιλ. ευρώ έναντι κερδών 1,8 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2013, τα οποία οφείλονται κατά κύριο λόγο στη θετική επίδραση της αλλαγής του συντελεστή φορολογίας.