Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 13-Αυγ-2014 17:19

    Πανγαία: Ελέγχει το 82,81% της MIG Real Estate

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Mεταβολές στα ποσοστά συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο και στα δικαιώματα ψήφου επί των μετοχών της, οι οποίες έλαβαν χώρα την 12/8/2014, γνωστοποιεί σε ανακοίνωσή της η MIG Real Estate.

    Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το ποσοστό της Marfin Investment Group κατήλθε από 34,958% σε 0%, ενώ η Εθνική Πανγαία, που ελέγχεται από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, έχει πλέον στην ιδιοκτησία της το 82,81% του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου.

    Αναλυτικά, οι ακόλουθες μεταβολές στα ποσοστά συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο και στα δικαιώματα ψήφου επί των μετοχών της εταιρείας έλαβαν χώρα την 12/8/2014:

    - Η Marfin Investment Group ΑΕ Συμμετοχών (MIG) πώλησε 4.920.000 κοινές ονομαστικές μετοχές μετά δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας. Μετά την ως άνω μεταβίβαση το ποσοστό της συμμετοχής της MIG επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας κατήλθε από 34,958% σε 0%.

    Σύμφωνα με την ως άνω γνωστοποίηση, μετά την ανωτέρω συναλλαγή η Marfin Investment Group Συμμετοχών ΑΕ δεν έχει άμεση ή έμμεση συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο και στα δικαιώματα ψήφου της Εταιρίας.

    - Η εταιρία MEDSCOPE HOLDINGS LTD μεταβίβασε 4.132.800 κοινές, ονομαστικές μετοχές μετά δικαιωμάτων ψήφουτης Εταιρίας. Μετά την ως άνω  μεταβίβαση το ποσοστό της συμμετοχής της επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας κατήλθε από 29,36% σε 0%.

    Σύμφωνα με την ως άνω γνωστοποίηση, μετά από την ανωτέρω μεταβίβασηη MEDSCOPE HOLDINGS LTD δεν έχει άμεση ή έμμεση συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο και στα δικαιώματα ψήφου της Εταιρίας. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η εταιρεία «MEDSCOPE HOLDINGS LTD» είναι νομικό πρόσωπο συμφερόντων του κου Βενετσιάνου Κάκκαβα. Ως εκ τούτου, πριν την κρίσιμη συναλλαγή, ο κος Κάκκαβας κατείχε έμμεσα, το σύνολο των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου που κατείχε η «MEDSCOPE HOLDINGS LTD» στην Εταιρία.

    Κατόπιν της ως άνω συναλλαγής ο κος Κάκκαβας δεν έχει άμεση ή έμμεση συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο και στα δικαιώματα ψήφου της Εταιρίας.

    - Ο κος Νικόλαος Ιωάννης Γουλανδρής μεταβίβασε 2.539.711 κοινές, ονομαστικές μετοχέςμετά δικαιωμάτων ψήφουτης Εταιρίας. Μετά την ως άνω  μεταβίβαση  το ποσοστό της συμμετοχής του επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας κατήλθε από 18,05% σε 0%.

    Σύμφωνα με την ως άνω γνωστοποίηση, μετά από την ανωτέρω μεταβίβασηο κος Γουλανδρής δεν έχει άμεση ή έμμεση συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο και στα δικαιώματα ψήφου της Εταιρίας.

    - Η εταιρία Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ απέκτησε συνολικά 11.654.011 κοινές, ονομαστικές μετοχές μετά δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας. Μετά την ως άνω απόκτηση το ποσοστό της άμεσης συμμετοχής της ανήλθετου ορίου των 2/3 (από 0%) και αντιστοιχεί στο 82,81% του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας.

    - Η  εταιρία Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., ως εταιρεία ελέγχουσα την Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ απέκτησε εμμέσως 11.654.011 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχεί στο 82,81% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου επί των μετοχών της Εταιρίας.

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ