Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 25-Ιουλ-2014 17:00

    ΕΛΤΕΧ Άνεμος: Η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ Ειδικός Διαπραγματευτής

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
    Την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των κοινών μετοχών της εισηγμένης εταιρείας ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ ΑΕ απέκτησε η EUROBANK EQUITIES ΑΕΠΕΥ, σύμφωνα με την από 18.07.2014 απόφαση της συνεδρίασης της Επιτροπής Λειτουργίας Αγορών του Χ.Α., προς ενίσχυση της ρευστότητας των μετοχών της, με ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας την Τρίτη 22 Ιουλίου 2014, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης.

    Όπως επισημαίνεται σχετικά, η εταιρεία EUROBANK EQUITIES Α.Ε.Π.Ε.Υ. έχει υπογράψει σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την παραπάνω εταιρία με τους εξής βασικούς όρους:

    1-   Η EUROBANK EQUITIES Α.Ε.Π.Ε.Υ. θα διαβιβάζει στο σύστημα συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ».

    2-   Η διάρκεια της απόκτησης της σύμβασης είναι ένα (1) έτος, από την ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας ήτοι έως και 22.07.2015.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ