Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 05-Δεκ-2006 14:05

    Intracom Defense Electronics: Παρουσίαση συστήματος επικοινωνιών σε διεθνές συνέδριο

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Το ολοκληρωμένο σύστημα Ναυτικών Επικοινωνιών που έχει αναπτύξει η INTRACOM Defense Electronics παρουσίασε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο διεθνές συνέδριο "Θαλάσσια Κυριαρχία 2006" που διοργανώθηκε στις 28-29 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γεώργιος Τρουλλινός, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.  

    Στόχος του συνεδρίου ήταν το πρόγραμμα ναυπήγησης των νέων Φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού σε σχέση με τις μελλοντικές απειλές και τις προοπτικές της ελληνικής ναυπηγικής και αμυντικής βιομηχανίας γενικότερα και το παρακολούθησαν Πρέσβεις και Ακόλουθοι Άμυνας από χώρες υποψηφίων εταιριών για συμμετοχή στο πρόγραμμα, εκπρόσωποι του Πολεμικού Ναυτικού και των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Οικονομίας και Οικονομικών καθώς και Ανάπτυξης.

    Η πρόταση της INTRACOM Defense Electronics αφορά ένα νέο, καινοτόμο ψηφιακό τηλεπικοινωνιακό σύστημα για πολεμικά πλοία το οποίο προσφέρει λειτουργίες ενδοεπικοινωνίας και ελέγχου των τακτικών επικοινωνιακών συστημάτων. Το σύστημα αυτό έχει παραδοθεί και εγκατασταθεί με διαμόρφωση προσαρμοσμένη στις ανάγκες των ΤΠΚ τύπου "ΛΑΣΚΟΣ".

    Στην ομιλία του, ο κ. Τρουλλινός τόνισε ότι η INTRACOM Defense Electronics "βασιζόμενη στην υψηλού επιπέδου βιομηχανική υποδομή, τεχνολογία και την εμπειρία που έχει αποκτήσει από τη συμμετοχή της σε μεγάλης κλίμακας και τεχνολογικής αξίας προγράμματα συμπαραγωγών, μπορεί να συμμετάσχει στην παραγωγή συστημάτων των νέων Φρεγατών όπως το Σύστημα Διαχείρισης Μάχης (Combat Management System - CMS), τα Πολυλειτουργικά Ραντάρ (Phased Array Multifunctional Radar), τα Κατευθυνόμενα Βλήματα μικρού/μεγάλου βεληνεκούς, τα Συστήματα Ηλεκτρονικού Πολέμου κ.ά.".

    Σημειώνεται ότι η INTRACOM Defense Electronics ήταν χορηγός του διεθνούς συνεδρίου

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ