Επέκταση της προσωρινής διαταγής που είχε ήδη κερδίσει η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου (ΝΕΛ) στην αντιδικία της με την Τράπεζα Πειραιώς, που προβλέπει την άμεση καταβολή ποσού 1,2 εκατ. ευρώ αποφάσισε λίγο νωρίτερα το αρμόδιο δικαστήριο στο οποίο θα συζητούνταν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει κατά της Πειραιώς η ΝΕΛ.
Οι εκπρόσωποι της Τράπεζας Πειραιως ζήτησαν και πήραν αναβολή για τη συζήτηση των ασφαλιστικών στις 30 Ιουλίου αλλά το δικαστήριο, αυτοβούλως όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, επέκτεινε την προσωρινή διαταγή που ήδη είχε η ΝΕΛ στην άμεση καταβολή 1,2 εκατ. ευρώ και μάλιστα χωρίς εξασφαλίσεις.
Μιλώντας στο Capital.gr o διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΛ, Γιάννης Αβραντίνης, χαρακτήρισε την απόφαση πρωτοφανή και έκανε λόγο για δικαίωση της ακτοπλοϊκής.
Υπενθυμίζεται ότι η ΝΕΛ έχει στα χέρια της απόφαση εφετείου με την οποία εγκρίνεται το σχέδιο αναδιάρθρωσης του δανεισμού της.
Ηλίας Μπέλλος