Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 27-Ιουν-2014 17:26

  Μαΐλλης: Στις 21/7 η έκτακτη Γ.Σ. για αναδιάρθρωση και ομολογιακό €10 εκατ.

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση καλούνται οι μέτοχοι της Μαΐλλης, στις 21 Ιουλίου, στο πλαίσιο της οποίας, μεταξύ άλλων, αναμένεται να συζητηθεί και να ληφθεί απόφαση αναφορικά με την έγκριση της νέας συμφωνίας αναδιάρθρωσης και την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, ύψους 10 εκατ. ευρώ.

  Αναλυτικά, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

  1.  Έγκριση από τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της νέας συμφωνίας αναδιάρθρωσης, (Restructuring Deed 2014) (Restructuring Deed, εφεξής αναφερόμενη ως η «Συμφωνία Αναδιάρθρωσης - Restructuring Deed 2014») και των περιεχόμενων σε αυτήν όρων. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, για τη διενέργεια κάθε πράξης που θα απαιτηθεί, για την υλοποίηση της αναδιάρθρωσης.

  2. Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, ύψους 10 εκατ. Ευρώ, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3156/2003 και Κ.Ν. 2190/1920 και με τους όρους που προβλέπει η νέα Συμφωνία Αναδιάρθρωσης - Restructuring Deed 2014, για την χρηματοδότηση αναγκών κεφαλαίου κίνησης της Εταιρείας. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας να διαπραγματευθεί τους ειδικότερους όρους του ομολογιακού δανείου και να προβεί στην έκδοση του προγράμματος του Working Capital Ομολογιακού Δανείου (“Working Capital Bond Programme”) και στη σύναψη της Σύμβασης Κάλυψης του Working Capital Ομολογιακού Δανείου («Working Capital Subscription Facility Agreement”) .

  3. Tροποποίηση των όρων του εμπραγμάτως εξασφαλισθέντος κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 16.000.000 Ευρώ πλέον συμβατικών τόκων, εξόδων και τυχόν άλλων απαιτήσεων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο εν λόγω ομολογιακό δάνειο («SuperSenior Ομολογιακό Δάνειο») που εκδόθηκε δυνάμει των από 17 Δεκεμβρίου 2010 και 27 Μαίου 2011 αποφάσεων Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων και των από 26 Σεπτεμβρίου 2011 αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας να διαπραγματευθεί τους ειδικότερους όρους του ομολογιακού δανείου και να προβεί στην έκδοση Τροποποιημένου και Αναδιατυπωμένου προγράμματος του Super Senior Ομολογιακού Δανείου (Amended and Restated Super Senior Bond Programme), και στην σύναψη τροποποιητικής Πρόσθετης Σύμβασης αυτού («Supplemental Agreement of the Super Senior Bond Programme»).

  4. Tροποποίηση των όρων του εμπραγμάτως εξασφαλισθέντος κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 72.446.452 Ευρώ πλέον τόκων PIK 10.859.452 Ευρώ (ήτοι συνολικό ποσό (72.446.452 Ευρώ + 10.859.452 Ευρώ τόκοι PIK =) 83.305.904 Ευρώ) και 60.413.221 Δολαρίων ΗΠΑ πλέον τόκων PIK 9.055.717 Δολαρίων ΗΠΑ (ήτοι συνολικό ποσό (60.413.221 Δολαρίων ΗΠΑ +  τόκοι PIK 9.055.717 Δολαρίων ΗΠΑ=) 69.468.938 Δολαρίων ΗΠΑ) αντίστοιχα, πλέον συμβατικών τόκων, εξόδων και τυχόν άλλων απαιτήσεων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο εν λόγω ομολογιακό δάνειο («Senior Ομολογιακό Δάνειο») που εκδόθηκε δυνάμει των από 17 Δεκεμβρίου 2010 και 27 Μαίου 2011 αποφάσεων Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων και των από 26 Σεπτεμβρίου 2011 αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας να διαπραγματευθεί τους ειδικότερους όρους του ομολογιακού δανείου και να προβεί στην έκδοση Τροποποιημένου και Αναδιατυπωμένου προγράμματος του Senior Ομολογιακού Δανείου (Amended and Restated Senior Bond Programme), και στην σύναψη τροποποιητικής Πρόσθετης Σύμβασης αυτού («Supplemental Agreement of the Senior Bond Programme»).

  5. Σύναψη Τροποποιημένης και Αναδιατυπωμένης Σύμβασης Κάλυψης τωνSuper Senior και Senior Ομολογιακών Προγραμμάτων (Αmended and Restated Super Senior and Senior Bond Subscription Agreement ) η οποία θα προσαρτάται στην τροποποιητική Πρόσθετη σύμβαση της Σύμβασης Κάλυψης (Supplemental Agreement to the Super Senior Bond and Senior Bond Subscription Facility Agreement) για τα SuperSenior και Senior Ομολογιακά Δάνεια.

  6. Σύναψη Τροποποιημένης και Αναδιατυπωμένης Συμφωνίας Δανειστών (η «Amended and Restated Intercreditor Agreement”) οποία θα προσαρτάται στην Πρόσθετη τροποποιητική Πρόσθετη Σύμβαση της Συμφωνίας Δανειστών (εφ΄ εξής η «Supplemental Agreement to the Intercreditor Agreement») η οποία θα υπογραφεί μεταξύ της Εταιρείας και των εκεί αναφερόμενων συμβαλλομένων δανειστών.

  7.  Παροχή οιασδήποτε απαραίτητης περαιτέρω εγκρίσεως, σχετικά με την υλοποίηση των όρων της Συμφωνίας Αναδιάρθρωσης - Restructuring Deed 2014.

  8.Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων