Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 26-Ιουν-2014 16:53

  Space Hellas: Στις 30/6 η εκποίηση κλασματικών υπολοίπων

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 θα πραγματοποιηθεί η εκποίηση των 90 κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της εταιρείας Space Hellas, οι οποίες προέκυψαν λόγω κλασματικών υπολοίπων.

  Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για 90 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές που προέκυψαν κατά την εισαγωγή στο Χ.Α. προς διαπραγμάτευση των 6.456.530 νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών που προήλθαν από την μεταβολή του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

  Η ανωτέρω μεταβολή προήλθε από την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας από 0,40 ευρώ σε 1,60 ευρώ ευρώ έκαστη, με συνένωση μετοχών (reverse split) με αναλογία 1 νέα προς 4 παλαιές σύμφωνα με την απόφαση της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της 30ης  Ιουνίου 2010 που εγκρίθηκε δυνάμει της αριθμ. Κ2-6896(δις)/16η Ιουλίου 2010 απόφασης τους Υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση σε περίπτωση μη εκποίησης των ως άνω 90 κοινών ονομαστικών μετοχών στο σύνολό τους την ως άνω ημερομηνία, η διαδικασία εκποίησης θα συνεχιστεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Εάν και την επόμενη ημέρα παραμείνει υπόλοιπο, η εταιρεία θα ορίσει νέα ημερομηνία εκποίησης, πληροφορώντας σχετικά την αγορά.

  Η εταιρεία Merit ΑΧΕΠΕΥ, μέλος του Χ.Α., ορίσθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ως να διενεργήσει την εκποίηση σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ισχύουσα χρηματιστηριακή νομοθεσία.

  Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν θα έχει απόκλιση μεγαλύτερη του 2% της τιμής κλεισίματος της αμέσως προηγούμενης ημερομηνίας συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Το καθαρό ποσό της εκποίησης θα διανεμηθεί στους δικαιούχους μετόχους με ευθύνη της εταιρείας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί Εκτάκτως
  Παρασκευή 14 Αυγ. 2020