Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 26-Ιουν-2014 15:46

  Νηρέας: Μεταβολές σε δικαιώματα ψήφου ενόψει τακτικής Γ.Σ.

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μεταβολές σε δικαιώματα ψήφου που μπορούν να ασκηθούν από πληρεξούσιο πραγματοποιήθηκαν ενόψει της τακτικής γενικής συνέλευσης της Νηρέας.

  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το ποσοστό των εμμέσων δικαιωμάτων ψήφου που ενσωματώνονται σε μετοχές εκδόσεώς της τα οποία μπορούν να ασκηθούν από πληρεξούσιο (Anita Hamilton ή/kai Vadim Dubrovin ή/και Βασίλειος-Παναγιώτης Δουζένης) στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρείας την 30η Ιουνίου 2014, ανέρχεται σε 23,592% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου στην εταιρεία, δηλαδή 15.027.577 μετοχές.

  Το ποσοστό αυτό υπερβαίνει το όριο του 20%. Πριν από τη κρίσιμη συναλλαγή ο συνολικός αριθμός των δικαιωμάτων ψήφου ήταν κατώτερος του ελάχιστου ορίου. Μετά τη κρίσιμη συναλλαγή ο συνολικός αριθμός των δικαιωμάτων ψήφου ανέρχεται σε 15.027.577 μετοχές (έμμεσα) και το συνολικό ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου ανέρχεται σε 23,592% (έμμεσα).

  Το ποσοστό αυτό αφορά μόνον τη γενική συνέλευση και θα παύσει να ισχύει μετά από αυτή. Όλες οι παραπάνω αλλαγές στα δικαιώματα ψήφου βάσει των πληρεξουσίων ισχύουν και για την τυχόν επαναληπτική γενική συνέλευση.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ