Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 01-Δεκ-2006 12:26

    Κρι Κρι: Στα 3 εκατ. ευρώ αναμένονται τα κέρδη για 2006

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
    Στα 3 εκατ. ευρώ εκτιμάται πως θα ανέλθουν τα καθαρά κέρδη της Κρι Κρι για το σύνολο του 2006, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάσθηκαν στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών από τη διοίκηση της εταιρείας στις 1/12, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

    Παράλληλα, στο πλαίσιο της ίδιας παρουσίασης στην ΕΘΕ, η διοίκηση ανέφερε πως οι πωλήσεις για το σύνολο του τρέχοντος έτους εκτιμάται πως θα διαμορφωθούν στα 28 εκατ. ευρώ.

    Σημειώνεται πως την παρουσίαση πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος και Δ/ντα Σύμβουλος της ΚΡΙ-ΚΡΙ, κ. Π. Τσινάβος και ο Οικονομικός Δ/ντής της εταιρείας, κ. Μ. Τσιότσιαλα.

    Σχετικά με τις αναπτυξιακές προοπτικές της η διοίκηση της εταιρείας παραμένει προσηλωμένη στη στρατηγική που έχει θέσει.

    Καταρχήν προωθείται η ανάπτυξη της αγοράς. Έμφαση δίνεται στην αγορά της Αττικής, στις Βαλκανικές αγορές, και, πλέον, στις γειτονικές ευρωπαϊκές αγορές, όπως αυτή της Ιταλίας. Επίσης, προωθείται η ανάπτυξη νέων προϊόντων, υψηλής προστιθέμενης αξίας, τα προϊόντα με κοινό σήμα (co-branding), αλλά και η παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, για τρίτους. 

     
     
     

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ