Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 19-Ιουν-2014 12:38

    Καραμολέγκος: Από 18 Αυγούστου η καταβολή του μερίσματος

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Από την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014, οι μετοχές της εταιρείας Καραμολέγκος θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών, χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος.

    Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με την απόφαση της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων, της 18ης Ιουνίου 2014, το μέρισμα για τη χρήση 2013 ανέρχεται σε 0,01 ευρώ ανά μετοχή, η δε παρακράτηση φόρου επί των μερισμάτων είναι 10%, δηλαδή καθαρό ποσό ανά μετοχή 0,009 ευρώ.

    Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Aυλων Τίτλων της εταιρείας την Τρίτη 12 Αυγούστου 2014 (record date).

    Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014 από την πληρώτρια τράπεζα Τράπεζα Πειραιώς.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ