16:30 16/12
Τραμπ κατά BBC: Αγωγή-μαμούθ 10 δισ. δολαρίων
Κατατέθηκε χθες η αγωγή του προέδρου των ΗΠΑ εναντίον του βρετανικού δικτύου. Σύσσωμη η βρετανική πλευρά καλεί τον Στάρμερ να υπερασπιστεί το BBC και τον βρετανικό λαό.
Στο 5,79% επί του συνόλου ανήλθαν τα δικαιώματα ψήφου που έχει τη δυνατότητα να ασκήσει κατά την τακτική γενική συνέλευση των μετόχων του Ιασώ, αύριο 13/6, ο κ. Γεώργιος Σταματίου, μετά από εξουσιοδοτήσεις μετόχων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το συνολικό ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που έχει τη δυνατότητα να ασκήσει κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρείας την 13.06.2014 ο μέτοχος τηςΓεώργιος Σταματίου του Ιωάννη, ο οποίος είναι κύριος 918.102 μετοχών με αντίστοιχα δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ποσοστό 1,73% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, ανήλθε σε 5,79% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας μετά από εξουσιοδοτήσεις μετόχων να ασκήσει ως πληρεξούσιος αυτών και κατά την κρίση του τα δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν στο σύνολο των μετοχών τους.