16:30 16/12
Τραμπ κατά BBC: Αγωγή-μαμούθ 10 δισ. δολαρίων
Κατατέθηκε χθες η αγωγή του προέδρου των ΗΠΑ εναντίον του βρετανικού δικτύου. Σύσσωμη η βρετανική πλευρά καλεί τον Στάρμερ να υπερασπιστεί το BBC και τον βρετανικό λαό.
Δεν έχει ληφθεί οποιαδήποτε επίσημη απόφαση από το διοικητικό της συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου για πώληση των Ρώσικων εργασιών, όπως διευκρινίζει η Τράπεζα, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα των Financial Times.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, όπως έχει ήδη αναφέρει η Τρ. Κύπρου, η στρατηγική του Συγκροτήματος είναι η απομόχλευση μέσω της πώλησης μη κύριων δραστηριοτήτων και η επικέντρωση σε κύριες αγορές και εργασίες.
Σχετικά με την CB Uniastrum Bank LLC, το Συγκρότημα λαμβάνει διάφορα μέτρα για βελτίωση της απόδοσης της εταιρείας. Αυτή παραμένει και η κύρια στρατηγική του Συγκροτήματος σήμερα.
Ο χρόνος οποιασδήποτε εξόδου του Συγκροτήματος από τις Ρώσικες εργασίες του θα καθοριστεί μεταγενέστερα από το Διοικητικό Συμβούλιο λαμβάνοντας υπ΄ όψιν επιλογές που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την αξία για τους μετόχους του Συγκροτήματος.