Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 04-Ιουν-2014 12:47

    ΚΡΕΚΑ: Στις 30/6 η Γ.Σ. για την εκλογή νέου Δ.Σ.

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Στις 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΡΕΚΑ για την, μεταξύ άλλων, εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

    Αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

    Έγκριση των αναμορφωμένων (αναδιατυπωμένων) πλέον οικονομικών καταστάσεων χρήσης 1/1-31/12/2012. 

    Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 01/01/2013 έως 31/12/2013, καθώς και των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του ορκωτού ελεγκτή. 

    Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρήση 2013 και προέγκριση των αμοιβών για την χρήση 2014. 

    Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του ορκωτού ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την διαχείριση της εταιρείας και τις οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 01/01/2013 – 31/12/2013. 

    Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για την χρήση 01/01/2014 – 31/12/2014. 

    Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 

    Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις. 

    Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης, η τυχόν Α΄ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 11 Ιουλίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00 στον ίδιο χώρο, και η τυχόν Β΄ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 25η Ιουλίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00 στον ίδιο χώρο.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ