Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 27-Μαϊ-2014 17:08

    Unibios: Στις 9/6 η β΄ επαναληπτική γενική συνέλευση

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Για την β΄ επαναληπτική συνέλευση, που έχει ήδη προσκληθεί για την Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014, αναβλήθηκε η λήψη αποφάσεων επί όλων των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως της γενικής συνέλευσης των μετόχων της Unibios.

    Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σήμερα, Τρίτη, 27 Μαΐου 2014 συνήλθε η τακτική γενική συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας σε επαναληπτική συνεδρίαση, στην οποία συνέλευση παρέστησαν αυτοπρο­σώπως ή δι΄ αντιπροσώπου μέτοχοι κύριοι 2.812.897 μετοχών με δικαίωμα ψήφου επί συνόλου 15.627.315 μετοχών, ήτοι 18% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

    Το ποσοστό της απαρτίας δεν ήταν αρκετό για την εξέταση του συνόλου των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως. 

    Κατόπιν τούτου και αφού συγκροτήθηκε η Γενική Συνέλευση σε σώμα προτάθηκε από μέτοχο που κατέχει πλέον του 5% των δικαιωμάτων ψήφου να αναβληθεί ώστε να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις επί όλων των θεμάτων συγχρόνως 

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ