10:55 10/09
Συγχώνευση-"μαμούθ" 50 δισ. δολαρίων στον χαλκό μπορεί να προκαλέσει νέο κύμα εξαγορών στον κλάδο εξόρυξης
Ο νέος κολοσσός με έδρα τον Καναδά θα φέρει το όνομα Anglo Teck.
Ότι δεν δύναται να ανακοινώσει τις τελικές Οικονομικές Καταστάσεις της 31.12.2013 με την αρχή της συνέχισης της δραστηριότητας (going concern) μετά την απόρριψη του αιτήματος για άνοιγμα της διαδικασίας εξυγίανσης, ανακοίνωσε η Διάς Ιχθυοκαλιέργειες.
Αναλυτικά, όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση, κατόπιν απόρριψης του σχετικού αιτήματός της για άνοιγμα της διαδικασίας εξυγίανσης -σύμφωνα με το άρθρο 99 του πτωχευτικού Κώδικα- και δυνάμει της υπ΄ αριθμ.271/24.03.2014 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, καθώς επίσης και της κατάθεσης αίτησης πτώχευσης (υπ΄ αριθμ.367/27.3.2014), γνωστοποιούμε ότι δεν δύναται να θέσει στη διάθεσή σας τις τελικές Οικονομικές Καταστάσεις της 31.12.2013 με την αρχή της συνέχισης της δραστηριότητας (going concern) .
Η Διοίκηση της Εταιρείας προσδοκά να είναι σύντομα σε θέση, ούτως ώστε να προβεί με ασφάλεια στη δημοσίευση της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης για τη χρήση του 2013 σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς.