13:13 10/09
Forum SA: Στρατηγική εξαγορά της Omind Creatives
Αναφερόμενος στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, ο κ. Παναγούλιας υπογράμμισε ότι "το τίμημα αντανακλά εύλογα την αξία των brands".
Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 ορίστηκε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Audiovisual, στην οποία το διοικητικό συμβούλιο θα προτείνει την μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2013.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση για το Οικονομικό Ημερολόγιο για το έτος 2014, τη Δευτέρα 31 Μαρτίου θα γίνει η ανακοίνωση της ετήσιας οικονομικής έκθεσης χρήσεως 2013, ανακοίνωση των Στοιχείων και Πληροφοριών χρήσης 2013 καθώς ανακοίνωση της έκθεσης διάθεσης αντληθέντων κεφαλαίων, με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Χ.Α).