Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 17-Μαρ-2014 10:32

    ΟΤΕ: Πρόθεση αγοράς ιδίων μετοχών από 14/03 έως και 14/11

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την πρόθεσή του για αγορά ιδίων μετοχών κατά τη χρονική περίοδο από 14/03/2014 έως και 14/11/2014, στο πλαίσιο εφαρμογής του Προγράμματος Παροχής Δικαιωμάτων Προαίρεσης σε στελέχη της εταιρείας και θυγατρικών της εταιρειών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωστοποίησε ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος ΑΕ (ΟΤΕ).

    Ειδικότερα όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η ΟΤΕ προτίθεται να αποκτήσει κατ΄ ανώτατο 3.735.275 ίδιες μετοχές, ήτοι ποσοστό περίπου έως 0,76% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με ανώτατη τιμή αγοράς 30 ευρώ ανά μετοχή και κατώτατη τιμή αγοράς 2 ευρώ ανά μετοχή.

     

    Σημειώνεται ότι η εταιρεία σήμερα κατέχει 5.714.110 ίδιες μετοχές, ήτοι ποσοστό 1,17% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Οι αγορές θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τους όρους του Κανονισμού 2273/2003 της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και της απόφασης 5/347/12.7.2005 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ