19:10 26/12
Oracle: "Βουτιά" 30% για τη μετοχή στο χειρότερο 3μηνο από το 2001 - "Άσχημο ξεκίνημα" για τους νέους CEOs
Οι επενδυτές έχουν γίνει επιφυλακτικοί γύρω από την ικανότητα της εταιρείας να ανοίξει περισσότερα server farms για την OpenAI.
Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014, στο Χρηματιστήριο Αθηνών, έχει προγραμματιστεί η υπογραφή των συμβάσεων συνεργασίας, σε συνέχεια της αρχικής συμφωνίας μεταξύ του Ομίλου ΕΧΑΕ και του Χρηματιστηρίου Παραγώγων της Ρουμανίας (SIBEX) για την παροχή από την ΕΧΑΕ τεχνολογικών υπηρεσιών και υπηρεσιών εκκαθάρισης στην Αγορά παραγώγων του SIBEX και σε συνέχεια της ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με την ευκαιρία της υπογραφής των συμβάσεων συνεργασίας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών όπου ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου του SIBEX Mr. Ovidiu Galatanu, θα κηρύξει την έναρξη της διαπραγμάτευσης, χτυπώντας το παραδοσιακό "καμπανάκι".