Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 28-Ιαν-2014 13:26

    Σφακιανάκης: Μεταβολές σε ποσοστά μετόχων

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σε πώληση και αγορά μετοχών της Σφακιανάκης προχώρησαν οι κ.κ. Μιράντα-Ευστρατία Σφακιανάκη και Σταύρος Τάκη, με αποτέλεσμα να μεταβληθούν τα ποσοστά συμμετοχής τους στην εταιρεία.

    Αναλυτικά, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, 

    α) η μέτοχος της εταιρείας κα. Μιράντα-Ευστρατία Σφακιανάκη του Νικολάου, προέβη την 27.01.2014 σε πώληση 146.623 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας (ήτοι ποσοστό 1,85% του συνολικού αριθμού μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου.

    Σύμφωνα με την προηγούμενη γνωστοποίηση, πριν την κρίσιμη συναλλαγή η κα. Μιράντα-Ευστρατία Σφακιανάκη κατείχε άμεσα 146.623 κοινές ονομαστικές μετοχές και δικαιώματα ψήφου (ήτοι ποσοστό 1,85% του συνολικού αριθμού μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου) ενώ μετά την κρίσιμη συναλλαγή δεν κατέχει πλέον άμεσα κοινές ονομαστικές μετοχές και δικαιώματα ψήφου της Εταιρείας. Το ποσοστό έμμεσης συμμετοχής της μέσω της εταιρείας Σφακιανάκης Συμμετοχών Α.Ε. παραμένει 32,93% ενώ το συνολικό ποσοστό συμμετοχής (άμεσο και έμμεσο) διαμορφώθηκε από 34,78% σε 32,93% με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει στην Εταιρεία να κατέλθει του ορίου του 1/3.

    β) ο μέτοχος κ. Σταύρος Τάκη του Παναγιώτη, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας προέβη την 27.01.2014 σε αγορά 148.623 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας (ήτοι ποσοστό 1,88% του συνολικού αριθμού μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου).

    Σύμφωνα με την προηγούμενη γνωστοποίηση, ο κ. Σταύρος Τάκη κατείχε άμεσα 1.239.777 κοινές ονομαστικές μετοχές και δικαιώματα ψήφου (ήτοι ποσοστό 15,66% του συνολικού αριθμού μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου) ενώ μετά την κρίσιμη συναλλαγή κατέχει άμεσα 1.548.400 κοινές ονομαστικές μετοχές και δικαιώματα ψήφου (ήτοι ποσοστό 19,56% του συνολικού αριθμού μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου) της Εταιρείας, με αποτέλεσμα να επέλθει μεταβολή σε ποσοστό μεγαλύτερο του 3%.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ