Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 23-Δεκ-2013 18:27

    Newsphone: Στις 14/1 έκτακτη γ.σ. για έγκριση ίδρυσης θυγατρικής

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την ίδρυση της κατά 100% θυγατρικής "Έργον Συμμετοχών" καλείται να εγκρίνει, μεταξύ άλλων, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Newsphone που θα λάβει χώρα στις 17 Ιανουαρίου 2014, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 15:00 στην έδρα της εταιρίας στον Δήμο Καλλιθέας και επί της Λεωφόρου Θησέως με αριθμό 280.

    Αναλυτικά τα θέματα της Ημερήσιας Διατάξεως είναι τα εξής:

    Λήψη απόφασης για την επέκταση του σκοπού της εταιρείας για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικού επιχειρείν (e-business), ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) και ακτοπλόου ναυτιλίας με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της εταιρείας. 

    Έγκριση ίδρυσης της κατά 100% θυγατρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "Έργον Συμμετοχών - Παροχής Υπηρεσιών Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία" και διακριτικό τίτλο “Έργον Συμμετοχών Α.Ε.” 

    Έγκριση συμμετοχής της 100% θυγατρικής εταιρείας "Έργον Συμμετοχών - Παροχής Υπηρεσιών Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία" στην μετοχική σύνθεση της «Λεβαντε Φερρις Ναυτική Εταιρεία».
     
    Προέγκριση σύναψης συμβάσεων συνεργασίας σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 23Α του Ν. 2190/1920, όπως τροποποιηθείς ισχύει, με την «Λεβαντε Φερρις Ναυτική Εταιρεία».

    Διάφορα Θέματα & Ανακοινώσεις 

    Σε περίπτωση κατά την οποία δεν επιτευχθεί απαρτία για την συζήτηση και λήψη αποφάσεως επί ενός ή περισσότερων θεμάτων, οι μέτοχοι καλούνται με την παρούσα και χωρίς δημοσίευση ιδιαίτερης πρόσκλησης σε Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 28/01/2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 στον ίδιο χώρο και Β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 10/02/2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 στον ίδιο χώρο. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης των τυχόν Επαναληπτικών Γενικών Συνελεύσεων θα είναι τα ίδια ως άνω αναφερόμενα.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ