Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 08-Νοε-2006 16:05

  Μάρακ: Ανάπτυξη έργο του Δήμου Κερατσινίου έναντι 55.000 ευρώ

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Το ιδιωτικό δίκτυο επικοινωνίας φωνής και δεδομένων σε τέσσερις κόμβους του Δήμου Κερατσινίου ανέλαβε να αναπτύξει η Μάρακ μετά από δημόσιο διαγωνισμό, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

  Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 55.000 ευρώ. Η προμήθεια αυτή αφορά εξοπλισμό VoIP τηλεφωνίας του οίκου TADIRAN, ασυρματικό εξοπλισμό τύπου Pre Wimax του οίκου Redline και εξοπλισμό μεταγωγής δεδομένων του οίκου OneAccess.

  Σκοπός του έργου αυτού είναι η δημιουργία ζεύξεων δεδομένων μεταξύ συγκεκριμένων απομακρυσμένων κόμβων με τον κεντρικό κόμβο του Δημαρχείου, για την ανταλλαγή δεδομένων και τηλεφωνίας μεταξύ των υπαλλήλων του Δήμου, εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα παρεχόμενων υπηρεσιών και αξιοπιστία.

  Μέρος των ζεύξεων υλοποιούνται με την σειρά προϊόντων ΑΝ30, τα εν λόγω συστήματα λειτουργούν στη ζώνη των 5.4 GHz και είναι ιδανικά για την μεταφορά δεδομένων μεταξύ κόμβων σε δύσκολες τοπολογικά περιοχές. Είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικά σε τοπολογίες σημείου προς σημείο (PtP) ή σημείου προς πολλαπλά σημεία (PtMP), σε συνθήκες ύπαρξης ή μη ύπαρξης οπτικής επαφής, σε μεγάλες αποστάσεις (έως και 80 km) καθώς και σε περιπτώσεις διασύνδεσης με ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως και 72 Mbps.

  H ανάπτυξη του δικτύου φωνής του Δήμου βασίζεται στην τεχνολογία Voice over IP η οποία αναπτύσσεται με βάση την πλατφόρμα Coral παρέχοντας μοναδικές υπηρεσίες τηλεφωνίας σε επίπεδο ΙΡ δικτύου μειώνοντας παράλληλα τα λειτουργικά κόστη πρακτικά σε μηδενικά επίπεδα. Η ΜΑΡΑΚ σε συνεργασία με τον οίκο TADIRAN τα τελευταία 16 χρόνια αξιοποιεί την τηλεπικοινωνιακή πλατφόρμα Coral εφαρμόζοντας όλες τις δυνατότητες που παρέχει η ψηφιακή τεχνολογία.
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί Εκτάκτως
  Παρασκευή 14 Αυγ. 2020