Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 02-Ιουλ-2013 17:26

    Altec: Με 32,25% το ΤΧΣ, με 6,59% η Alpha Bank

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Ξεπέρασε το 25% το ποσοστό συμμετοχής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στην Altec.

    Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση,  το ποσοστό των έμμεσων δικαιωμάτων ψήφου διαμορφώθηκε στις 27/6 περαιτέρω σε 32,25%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 69.433.952 έμμεσα δικαιώματα ψήφου. 

    Η εν λόγω μεταβολή, προήλθε λόγω της συμμετοχής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας.

    Σύμφωνα με ξεχωριστή ανακοίνωση, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει η Alpha Bank στις 28/6 ανήλθε του 5%.

    Συγκεκριμένα η Alpha Bank, κατέχει 14.189.833 άμεσα δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν στο 6,59% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. 

    Η εν λόγω αύξηση των δικαιωμάτων ψήφου, αποτελεί συνέπεια της ολοκλήρωσης της συγχωνεύσεως διά απορροφήσεως της Εμπορικής Τραπέζης από την Alpha Bank και της καθολικής διαδοχής που προκύπτει.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ