Η Coca-Cola HBC AG ανακοίνωσε σήμερα ότι ακύρωσε, με ισχύ από τις 18 Ιουνίου του 2013, το σύνολο του βραχυπρόθεσμου δανείου (bond bridge facility) 500 εκατ. ευρώ και μέρος από τη διευκόλυνση squeeze-out 550 εκατ. ευρώ, με αρχική ημερομηνία από τις 11 Οκτωβρίου του 2012.
Το υπόλοιπο ποσό από την τελευταία διευκόλυνση είναι σήμερα 55 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 45 εκατ. ευρώ έχουν εκταμιευθεί, σημειώνει η εταιρεία.
Η πιο κρίσιμη ευθεία της χρονιάς για τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ με έπαθλο το γεμάτο εορταστικό καλάθι. Τι δείχνει η "ψαλίδα" αξίας-όγκου. Το comeback της ιδιωτικής ετικέτας.
Οι αρμόδιες ομοσπονδιακές ρυθμιστικές Αρχές στις ΗΠΑ εξετάζουν αναφορές σχετικά με κινδύνους που σχετίζονται με τον μηχανισμό απελευθέρωσης της πόρτας.