Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 07-Ιουν-2013 13:03

    Cyclon: Μη διανομή μερίσματος και νέο Δ.Σ. από την τακτική Γ.Σ.

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Νέο διοικητικό συμβούλιο, μη διανομής μερίσματος και έγκριση προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών αποφάσισαν μεταξύ άλλων οι μέτοχοι της Cyclon, κατά την τακτική γενική συνέλευση, η οποία πραγματοποιήθηκε την 6η Ιουνίου 2013 και παρέστησαν 11 μέτοχοι που εκπροσωπούσαν 7.702.868 μετοχές επί συνόλου 26.664.840, ήτοι το 28,887% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, εγκρίθηκαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

    Θέμα 1: Εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις χρήσης 2012 (απλή – ενοποιημένη) καθώς και οι σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.

    Θέμα 2: Απηλλάγησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι Ορκωτοί Ελεγκτές από κάθε ευθύνη για τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2012.

    Θέμα 3: Εκλέχθηκαν σύμφωνα με το Κ.Ν.2190/1920 και Ν.3016/2002 περί εταιρικής διακυβέρνησης ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, με πενταετή θητεία οι κάτωθι:

    Δημήτριος Κονταξής

    Νικόλαος Ρεμπάκος

    Αχιλλέας Σκληβανιώτης

    Δημήτριος Μπαρτζώκας

    Ευάγγελος Φαφούτης

    Ιωάννης Παπαμιχάλης

    Από τα παραπάνω μέλη ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά εκλέχθηκαν  οι κ.κ

    Δημήτριος Μπαρτζώκας

    Ευάγγελος Φαφούτης

    Ιωάννης Παπαμιχάλης

    Η συγκρότηση σε σώμα θα πραγματοποηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

    Θέμα 4: Εκλέχθηκαν, σύμφωνα με το άρθρου 37 του Ν.3693/2008 ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου οι κ.κ.:

    Ιωάννης Παπαμιχάλης

    Δημήτριος Μπαρτζώκας

    Ευάγγελος Φαφούτης

    Θέμα 5: Λήφθηκε απόφαση περί μη διανομής μερίσματος λόγω της ζημιάς στα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας κατά την εν λόγω χρήση.

    Θέμα 6: Εξελέγη ένας τακτικός και ένας αναπληρωματικός Ορκωτός Ελεγκτής για την χρήση 2013 και εγκρίθηκε η αμοιβή τους η οποία παραμένει η ίδια ως και τις δύο προηγούμενες χρήσεις.

    Θέμα 7: Εγκρίθηκε η αμοιβή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρήση 2012 και αποφασίστηκε η μη χορήγηση αμοιβής για το έτος 2013.

    Θέμα 8: Εγκρίθηκε το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών, σύμφωνα με του άρθρο 16 μέχρι ποσοστού 5% επί του συνόλου των μετοχών της εταιρείας για 24 μήνες με κατώτατη τιμή 0,20€ ανά μετοχή και ανώτατη τα 2,00€ ανά μετοχή.

    Θέμα 9: Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

    Δεν υπήρξαν διάφορες ανακοινώσεις.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ