Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 26-Απρ-2013 14:34

    Euromedica: Για τις 24/5 αναβλήθηκε η έκτακτη Γ.Σ.

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Για την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 αναβλήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Euromedica, με απόφαση του προέδρου της Συνέλευσης.

    Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της 26ης Απριλίου 2013 παρέστησαν και εκπροσωπήθηκαν μέτοχοι οι οποίοι κατείχαν 13.981.258 μετά ψήφου μετοχές σε αναλογία 64,07% του συνόλου των μετοχών.

    Στην έκτακτη γενική συνέλευση κατετέθη στον πρόεδρο της  συνέλευσης έγγραφο αίτημα μετόχου ο οποίος κατέχει 2.358.883 μετοχές (ποσοστό 10,81% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας), με το οποίο υπέβαλε, σύμφωνα με το Νόμο (αρ. 39 παρ. 3 Ν. 2190/1920) και το καταστατικό, αίτημα αναβολής της συζήτησης και της λήψης αποφάσεως από τη γενική συνέλευση για όλα τα θέματα της ημερησίας διάταξης, και πρότεινε ως ημέρα συνέχισης της συνεδρίασης την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ