Την Τετάρτη, 8 Μαΐου, θα δημοσιεύσει ο ΟΤΕ τα οικονομικά αποτελέσματα πρώτου τριμήνου 2013, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (Δ.Π.Χ.Α.).
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοινωση, τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν το πρωί και η Διοίκηση του ΟΤΕ θα διοργανώσει τηλε-συνδιάσκεψη στις 17:00 (Ελλάδα) /16:00 (Ευρώπη) /15:00 (Ηνωμένο Βασίλειο) /10:00 (Ανατ. ΗΠΑ) την ίδια ημέρα για να συζητήσει τα αποτελέσματα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τηλε-συνδιάσκεψη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: https://www.ote.gr/web/guest/corporate και https://www.ote.gr/web/guest/corporate/ir
Σύμφωνα με ξεχωριστή ανακοίνωση, η Τράπεζα Πειραιώς πούλησε στις 23/4, 10.000 μετοχές του ΟΤΕ συνολικής αξίας €61.700 και στις 24/04/2013, 10.000 μετοχές συνολικής αξίας €62.500 αντίστοιχα.
Ο ΟΤΕ έχει υποχρέωση ανακοίνωσης της συγκεκριμένης συναλλαγής επειδή ο κ. Βασίλειος Φουρλής, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της, ενώ ταυτόχρονα είναι και μέλος (μη εκτελεστικό) του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζα Πειραιώς.