Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 04-Απρ-2013 15:51

  ΔΙΧΘ: Με 25% η Eurobank στα δικαιώματα ψήφου

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Eurobank Ergasias, που ελέγχεται από την Εθνική Τράπεζα, στις 27/3,λόγω σύστασης ενεχύρου, απέκτησε δικαιώματα ψήφου στη Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες ανερχόμενα σε 25%. 

  Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Eurobank Ergasias κατέχει έμμεσα 7.539.895 δικαιώματα ψήφου στην εταιρεία (ήτοι ποσοστό 25% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου) ενώ πριν την εν λόγω μεταβολή δεν κατείχε δικαιώματα ψήφου.

  Σύμφωνα με ξεχωριστή ανακοίνωση, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει η Tethys Ocean BV στην εταιρεία, σημείωσε μεταβολή ίση με 25% και κατήλθε του ορίου του 2/3 των δικαιωμάτων ψήφου την 27/03/2103 (λόγω σύστασης ενεχύρου). 

  Ειδικότερα η Tethys Ocean BV κατέχει άμεσα 18.355.915 δικαιώματα ψήφου στην Εταιρεία (ήτοι ποσοστό 60,86% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου), ενώ πριν την εν λόγω μεταβολή, κατείχε 25.895.810 δικαιώματα ψήφου (ήτοι ποσοστό 85,86% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου)

  Η Linnaeus Capital Partners BV, γνωστοποίησε ότι είναι η κατά 100% μητρική της Tethys Ocean BV και κατά συνέπεια αφενός ελέγχει έμμεσα (όπως αναλύεται ανωτέρω) τις μετοχές και δικαιώματα ψήφου που κατέχει η Tethys Ocean BV στην Εταιρεία, αφετέρου συντρέχουν στο πρόσωπό της οι υπό (A) μεταβολές ως έμμεση συμμετοχή.

  Η I.I.H.C Industrial Investments Ltd, γνωστοποίησε ότι είναι η κατά 100% μητρική της Linnaeus Capital Partners BV και κατά συνέπεια αφενός ελέγχει έμμεσα (όπως αναλύεται ανωτέρω) τις μετοχές και δικαιώματα ψήφου που κατέχει η Tethys Ocean BV στην εταιρεία, αφετέρου συντρέχουν στο πρόσωπό της οι υπό (A) μεταβολές ως έμμεση συμμετοχή.

  Ο κ. Kahka Bendukidze, γνωστοποίησε ότι ελέγχει κατά 74,30% την I.I.H.C Industrial Investments Ltd που είναι η κατά 100% μητρική της Linnaeus Capital Partners BV, η οποία είναι κατά 100% μητρική της Tethys Ocean BV και κατά συνέπεια αφενός ελέγχει έμμεσα (όπως αναλύεται ανωτέρω) τις μετοχές και δικαιώματα ψήφου που κατέχει η Tethys Ocean BV στην Εταιρεία, αφετέρου συντρέχουν στο πρόσωπό του οι υπό (A) μεταβολές ως έμμεση συμμετοχή

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ